3 tips til at gøre dit hjem mere klimavenligt

By:

Vi lever i en kritisk tid, hvor mennesker i høj grad er med til at påvirke jorden negativt i den forstand, at vi er den primære grund til overophedning af kloden. Du har naturligvis ikke meget indflydelse, hvis du ene mand tager kampen op, men du kan danne fortrop og vise andre vejen for en stærkere fremtid. Vi giver dig her tre bud på, hvordan du kan gøre dit hjem mere klimavenligt.

Grønne tage

Denne her løsning behøves man faktisk ikke engang komme ind i dit hjem for at opleve. Den kan man se udefra. Grønne tage med vildtvoksende planteliv, bedre kendt som sedumtage, oplever stigende popularitet, fordi det er en ganske fin og holdbar løsning, der samtidig er klimavenlig. Hvis du virkelig vil gøre en indsats og vise, hvad man kan og bør gøre, er dette en god løsning.

Byt vinduerne ud og spar penge

Bor du i et gammelt hus, hvor der ikke er blevet gjort noget ved vinduer og døre i lang tid? Så kan du helt sikkert finde mere klimavenlige vinduer og døre, som samtidig kan spare dig en masse penge. Utætte vinduer er nemlig en stor kilde til spildt varme, så du kan både tænke grønt og spare penge med dette tiltag.

Køb mindre kød til køleskabet

En af de største kilder til CO2-forurening er drift af kødkvæg, som vi historisk set har spist rigtig meget af. Hvis vi spiser mere grønt, vil produktionen af kød langsomt sænke sig, og det kan lede til en bedre og mere grøn verden for os alle.

Posted in: Grønne tage