3 tips til grundig rengøring

By:

Vi lever i en tid, hvor rengøring og god hygiejne er mere vigtigt end nogensinde før, og derfor er det vigtigt, at du ved, hvordan man bedst kommer bakterierne til livs. Der er rigtig mange gode råd at hente på nettet, og vi giver dig her tre af slagsen, så du på bedste og mest behørige vis kan være dem kvit i tide.

Brug det gode udstyr

Alting bliver en lille smule nemmere, når man bruger udstyr, som man faktisk kan stole på. Med kvalitetsprodukter slipper bakterierne ikke let, og du får samtidig et produkt, som holder mange år frem. Du kan ligeledes fra gode mærker få mange forskellige typer af udstyr, som eksempelvis en gulvvasker, i stedet for at købe en billig vasker fra Netto, som desværre er sin pris værd i holdbarhed og funktioner.

Start med rengøring i højden

Når vi rengører i højden, hænder det ofte, at der falder skidt ned, som vi bagefter skal samle op fra gulvet. Derfor skal du altid starte med at gøre rent fra toppen, så du efterfølgende får alt med på gulvet. Hvis du starter med gulvet, kan du ende med at slutte med gulvet også, hvis du vil gøre ordentligt rent. Og det er jo ikke ideelt.

Vrid kluden op ofte og grundigt

En af de helt store syndere er, når vi glemmer at vride kluden ordentligt op og vaske den igennem, når vi har brugt den. Du bør grundigt og ofte sørge for, at kluden kommer under en hane, så alt beskidt og snavs kommer af, og du ikke tørrer de andre overflader af med de beskidte klude.

Posted in: Rengøring