Aflast dig selv med en graviditetspude

By:

Hvis du er gravid, så bærer du på en masse dyrebar vægt. Vægt som kan være tung at bære rundt på. Derfor er det yderst vigtigt at du får den rette aflastning, når du ligger ned eller sover. En graviditetspude er guld værd under en graviditet og også efterfølgende under amning. Find din graviditetspude hos YourCare allerede i dag.

En lindrende komfort

En graviditetspude smyger sig til din krop og støtter din ryg, nakke, aflaster dine ben alt efter hvordan du vælger at ligge i den. Efter en lang dag med fysisk aktivitet eller at have båret rundt på din gravide mave er puden som himmelsendt, da den giver dig den korrekte støtte. Din krop vil helt klart takke dig for at vælge en aflastende graviditetspude.

Passer på dig hele vejen

Graviditetspuden du finder hos YourCare er 117 cm i længden, de perfekte 62 cm i omkreds og med dens 95 cm bredde passer den til langt de fleste. Det er en fleksibel pude som kan omarrangeres efter din krop og dine behov. Vend den på hovedet og læg benet over en af siderne, eller vend den som et n, og få støtte til nakken. Der er mange muligheder. Derudover er betrækket 100% bomuld, som er blødt og lækkert mod din hud og et naturligt materiale, så din hud kan ånde.

Udviklet i samarbejde med fysioterapeuter

YourCare graviditetspuden er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter, så du kan trygt stole på, at når du investerer i en graviditetspude fra os, så får du kvalitet ind ad døren. Hvis du har spørgsmål til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os per telefon eller mail.