Armaturer til hjemmet

By:

Det rette armatur

Hos Lavabo finder du et stort udvalg af armaturer til brusere og til håndvaske i køkkenet eller på badeværelset. Der forhandles armaturer i adskillige designs, materialer og farver i kvalitetsbrands som Primy, Kubus blandt mange andre. Det er alle brands, der har det til fælles, at de vægter et godt design og en god funktionalitet allerhøjest. Det vil sige, at alt Lavabo forhandler med sikkerhed er i den allerbedste kvalitet og design.

Armaturerne hos Lavabo fås i alverdens farver. Det er eksempelvis mat sort, krom eller messing, Designet af armaturet fås også i alle tænkelige designs. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan få et rustikt eller klassisk design, et bredt armaturhoved, et med greb eller en høj model.

Tilbehør der matcher

Lavabo er også leveringsdygtige, når det gælder tilbehør. Det er alt fra toiletpapirsholdere og opvaskepropper til toiletbørster og sæbehylder. Det kan mixes og matches, så det passer til dit armatur eller din bruser. Både i materiale og i farve.

Lavabo forhandler kvalitet

Lavabo betyder håndvask på italiensk, og det betyder, at du hos lavabo.dk kan være sikker på at finde italiensk design i den allerbedste kvalitet. Det er vigtigt for Lavabo altid at kunne levere smukke, tidløse og kvalitetsbevidste løsninger. Materiale- og designvalg har en afgørende betydning for hjemmets udtryk og komfort. Hos Lavabo kaldes det en hverdagsluksus, hvor funktionalisme, æstetik og godt håndværk prioriteres højt. Lavabo ønsker at dele oplevelsen af godt design og god kvalitet ved at gøre den tilgængelig for flere. Af samme årsag er sortimentet bredt og for enhver smag.