Dine smykker er en åben port til din personlighed

By:

Nogle mennesker køber smykker fordi de er flotte. Andre køber dem fordi de siger noget om deres personlighed. Og så er der dem der selv laver smykkerne. Så bliver det ikke mere personligt.

Du kan også lave smykker. Du kan for eksempel købe en kæde eller armbånd af enten guld eller sølv. Bagefter kan du dekorere det med små perler til smykker. Resultatet er et helt unikt og meget personligt smykke.

Hjemmelavet er mere professionelt

Hjemmelavede smykker kan nemt få en lidt negativ klang. Det lyder finere at købe sine smykker ved guldsmeden. Men du kan ikke købe personlighed. Du skal være heldig hvis du finder et smykke der perfekt udtrykke dig og dine værdier.

I dag er det moderne at være autentisk. Hjemmelavet betyder ikke længere dårlig kvalitet – tværtimod. Et smykke der harmonerer med dig er langt mere professionelt end det du køber hos guldsmeden.

Du bestemmer designet

Hvem kender dig bedst? – Det gør du selvfølgelig. Du ved selv hvad du mener er vigtigt i livet. Du kender dine værdier og personlige historier.

Al den viden kan du flette ind i et helt unikt smykke som du selv designer. Det kræver ikke kendskab til farver, sten eller håndværk. Det kræver udelukkende at du kender dig selv.

Brug symboler i dit smykke

Hos Amaida kan du købe perler til smykker som symboliserer foreskellige ting. Perler kan vær lavet er bestemte sten som har en helt særlig betydning for dig. De kan binde energi, eller udløse en historie.

Perler af sten er populære fordi de har dybe rødder i symbolismens verden. Du kan finde sten der afspejler din personlighed eller sten der hjælper dig med at nå det du ønsker af livet.

Materialer og farver har stor betydning for det indtryk din smykker gør på mennesker du møder.