Et kreativt frirum og hjem for unge

By:

Et efterskoleophold er ikke kun en mulighed for at blive elev på en ny måde. Det er også en mulighed for at opleve en mærkbar personlig udvikling. Her kan du skabe venner for livet og gøre din fritidshobby til et talent.

Efterskolerne tilbyder et væld af linjefag, som rækker fra sport, musik, fodbold, e-sport og dans og drama. Hvis det sidstnævnte lyder som noget for dig, hvis du er kreativ af sind og ønsker udfordringer på en scene, så er en teaterefterskole et valg, du bør overveje.

Efterskolelivet skal lære eleverne, at alle er ligeværdige medlemmer af fællesskabet. Det vil blive klart for dem, at alle har et fælles ansvar for, at det er et rart sted at være. Dette gælder både undervisere og elever.

Når du vælger en teaterefterskole, får du ikke kun efterskoleoplevelsen med, men også muligheden for at blive undervist af uddannede skuespillere og lære om de forskellige teaterdiscipliner.

Teater og dans

Teaterlinjen er faktisk en todelt linje, der også tilbyder dans. Det vil derfor være muligt fra forløb til forløb at skifte mellem de to, hvis du ønsker at prøve begge.

Teaterlinjen samarbejder ikke kun med dansefaget men også musiklinjen. Samarbejdet er bygget op således, så I i fællesskab kan lave projekter så som en teaterkoncert, mindre forestillinger og en musical.

Uanset om du er nybegynder, eller har danset og lavet teater før, så er der en plads til dig på denne linje. Du vil blive mødt på det niveau, hvor du er, så du kan vokse inden for disciplinen og blive så dygtig som muligt.

Du vil give dig i et kast med mange forskellige teaterdiscipliner og få et helt nyt fællesskab med dine medmennesker på linjen. Undersøg muligheden for at finde en teaterefterskole allerede i dag.

Posted in: Efterskole