Har du brug for vikar rengøring?

By:

Det er naturligvis bedst, når din egen rengøringshjælp kan komme på job. Han eller hun kender alle kroge og hjørner i virksomheden, og ved hvordan rengøringen udføres til UG. Men nogle gange bliver din rengøringsassistent syg eller på anden forhindret i at møde på job. I så fald har du mulighed for en vikar til rengøring. Her får du en frisk og veloplagt rengøringsassistent ud, der er klar til at få din virksomheds lokaler til at skinne.

Fordelen ved en vikar til rengøring

Når du anvender et vikarbureau, skal du kun foretage ét opkald, når du har brug for en vikar. Herefter er det bureaurets opgave at finde en medarbejder, der har den nødvendige erfaring og de rette kompetencer til at varetage rengøringen hos din virksomhed.

Derfor slipper du for at spilde tiden på at ringe til flere forskellige vikarer. Du slipper også for personaleadministration og unødige udgifter. Du betaler blot vikarbureauet for de timer, hvor du har anvendt vikaren. Derefter står bureauet for lønudbetalingen og alt andet. I stedet kan du koncentrere dig om din virksomhed og jeres kerneopgaver.

Vælg vikarer til netop den rengøring, som du har brug for

Uanset, om du har en skole, et kontor, et værksted eller noget helt fjerde, der skal rengøres, kan du altid ringe til et vikarbureau og få sendt en passende vikar ud. Bureauet råder over flere kompetente medarbejdere, der står klar til at løse rengøringsopgaverne i din virksomhed.

Du skal blot fortælle bureauet, hvilken slags rengøring du har brug for. Derefter kontakter bureauet en medarbejder, der lever op til dine krav. På den måde er du altid sikret en god og effektiv rengøring, så dine lokaler er klar til enten elever, kunder eller medarbejdere.

Betal kun for de effektive timer

Når du anvender en vikar, betaler du typisk en fast takst for de effektive timer. Du skal altså ikke til at udbetale hverken feriepenge, pension eller lignende. Alt det klarer bureauet for dig.

Posted in: vikarbureau