Her kan du få svar på dine sundhedsfaglige spørgsmål

By:

Du har ondt i maven, eller du har slået foden, og du ved måske ikke, hvad du skal gøre. Derfor er der mange af os, som søger til Google for at få svar på en masse sundhedsfaglige spørgsmål, så vi ved, hvad vi skal gøre, hvis vi forstuver foden. Men nettet er en landmine af forkert information, og det er derfor vigtigt, at du ved, hvor du skal gå hen for at få viden om dine smerter.

Danskernes helt store sundhedsplatform

Mange danskere har under COVID-19 støt på hjemmesiden sundhed.dk, men siden kan andet end at give dig svar på dine corona tests. Her finder du faktisk også enormt meget viden om forskellige sygdomme, som bliver beskrevet forståeligt gennem billeder, videoer og tekst.

Udover at være overskuelige og forståelige så er informationen baseret på eksperters viden, så du kan være sikker på kvaliteten af den information, du finder.

Apoteket er ikke kun til køb af medicin

På siden apoteket.dk kan du også finde information, om forskellige former for medicin og sygdomme. Det er danske apoteker, som står bag hjemmesiden, og også her finder du information fra sundhedsfaglige eksperter.

Selvom det ikke er en myndighed, som står bag hjemmesiden ligesom ved sundhed.dk, så er lover apoteket.dk, at de er fri for kommercielle interesser.

Netdokter er også et godt alternativ

Siden er et rent leksikon for sundhedsfaglig viden med mere end 1600 artikler. Indholdet produceres af læger og andre eksperter, og de svarer også på dine spørgsmål, hvis du skriver til dem online.

Husk at du altid kan kontakte din læge eller apoteket for lægefaglig rådgivning, især hvis du frygter, at det kan være alvorligt.

Posted in: Smerteklink