Hos Gravør Dynesen laver de fræsergravering med passion

By:

At få lavet fræsergravering er en klassisk graveringsmetode, der i rigtig mange år er foregået med håndkraft. Metoden er speciel god på store overflader som eksempelvis skilte, der har brug for stor eller dyb gravering, men også til stempler og skalaer, hvor graveringen skal være forholdsvis dyb. Fræsergravering efterlader en 100 procent præcis fordybning, som siden kan fyldes med farve, hvis man ønsker dette. eller blot lade stå rå.

Nu om dage foregår fræsergravering som en computerstyret proces. Men dette kræver dog fortsat godt håndelag, stor rutine og et grafisk blik. Hos Gravør Dynesen er de eksperter i både fræsergravering og andre former for gravering. Her arbejder de dagligt med stor passion med alle faser i gravørfaget som at designe, rentegne, skalere, slibe, polere, gravere, fræse, pudse, og at farve. I virksomheden elsker de at udfordre deres fag og deres teknik og eksperimentere hele tiden for at finde frem til de optimale løsninger. Hos Gravør Dynesen bestræber de sig på at kunne løse alle udfordringer og besvare alle faglige spørgsmål fra deres kunder. Gravør Dynesen har rigtig stor erfaring med alle typer gravering, de gør sig altid umage, og er ikke bange for at prøve sig af med nye udfordringer. De kvalitetssikrer alt deres arbejde og arbejder ikke på varer, der har fejl. Dette er en del af virksomhedens gode kundeservice.

Gravør Dynesen hører hjemme i Aarhus, men har arbejdet med en lang række store virksomheder fra hele Danmark. Virksomheden har rødder helt tilbage til 1928, men har hele tiden fulgt med udviklingen i deres fag. Ud over fræsergravering udføres også lasergravering, der er en meget højteknologisk metode, overfladebehandling af en lang række materialer, men også specieludgaver, store som små, som eksempelvis at lave mikroskopiske huller, gravere på læderknapper, beskære med laser og meget andet. Har du en opgave i og omkring graveringsfaget kan de helt sikkert løse den hos Gravør Dynesen.

Posted in: Uncategorized