Hos Thy-clean.dk kan du finde alt til din rengøring

By:

Et meget stort og bredt sortiment af professionelle rengøringsartikler til både erhvervs- og privatkunder. Det er hvad du kan finde via webshoppen Thy-Clean.dk. I ro og mag foran computeren kan du vælge lige præcis det du har brug for af rengøringsmidler i den bedste kvalitet og de produkter som du skal bruge til din rengøring. Produkterne der forhandles via Thy-clean.dk er i bedste kvalitet, og er derfor mere holdbare end billigere produkter. Ved at vælge de rigtige produkter kan du gøre din rengøring mere effektiv.

Når du handler via Thy-clean.dk bliver du guidet til lige præcis de produkter, som du har behov for. Virksomheden ønsker at dække alle kunders behov og stiller derfor ikke krav om store mængder, men leverer det kunden har behov for. Desuden er der meget fokus på at kunne levere produkter til rengøring, som samtidig er miljøvenlige, og dermed skåne miljøet mest muligt, hos virksomheden der har hjemme i i Thy mellem Vesterhavet og Limfjorden – tæt ved den imponerende Nationalpark Thy.

På Thy-clean.dk finder du naturligvis et stort udvalg af rengøringsmidler, hvor du altid finder noget der passer til dit behov. Dette lige meget, hvad og hvilket rum som du skal rengøre. Men du finder også alt i både klude og handsker og du finder alt i rengøringsudstyr og tilbehør til effektiv rengøring. Shoppen har masser af rengøringsudstyr, der gør belastning af kroppen mindst muligt og hjælper dig til gøre dit arbejde ergonomisk rigtig. Men via Thy-clean.dk kan du også finde spande, mopsystemer og også gulvvaskevogne og rengøringsvogne med fodbetjent pressesystem, der skåner medarbejdernes ryg, arme og skuldre. Du kan sågar købe de klassiske advarelsesskilte, der informerer om at gulvet er vasket og dermed glat. Også grafittirens har de hos Thy-clean.dk. Graffiti er ofte hærværk og skal fjernes hurtigst muligt. Dette gøres med en række produkter som du kan køb online via Thy-clean.dk.

Posted in: Uncategorized