Lækre lamper fra Bekko

By:

Der er lys forude – Bekko.dk er en miljøbevidst, dansk webshop der fører et bredt udvalg af moderne lamper og inde- og udebelysning af god kvalitet.
Udover at have en allerede interessant vifte af belysningsbrands som blandt andet Bloomingville, Dyberg Larsen, VITA og House Doctor, bruger Bekko også sin ekspertise til at tilbyde hjælp til dem der leder efter en bestemt lampe der ikke i forvejen er at finde i Bekkos sortiment.

Alle slags lamper til alle slags mennesker

I webshoppen lægger man hurtigt mærke til at der er lamper for enhver smag. Bekko satser stærkt på at være en webshop der taler til den gode smag i en fin balancegang mellem design, kvalitet og ikke mindst pris. Der er her taget udgangspunkt i, at alle mennesker er afhængige af lys – selvfølgelig mest det naturlige – men i et land som Danmark er det nødvendigt for os at skabe atmosfæren i vores hjem med kunstigt lys. Derfor slår Bekko sig på, at alle mennesker skal kunne være med på prisen, når det gælder lækre lamper.

Miljøbevidsthed

På Bekko.dk ses ikke kun Bekko-bagmændenes tydelige kærlighed til lamper, men også et ansvarsfuldt initiativ til at passe bedre på miljøet. Webshoppen er med i en CO2-neutral ordning, der betyder at shoppens og dens besøgendes CO2-udledninger neutraliseres gennem vedvarende energikilder.
De gør også en indsats for at genbruge de materialer, der går ind og ud af deres lagerhus, så lamperne også kan pakkes i miljøvenlig indpakning.

Lampe-likes

Ét er at se de mange forskellige, smukke lamper i webshoppen – noget andet er at se dem i brug i de danske hjem. Bekko har mange følgere på deres Instagram-profil @bekkoshop, der også selv bidrager med deres egne billeder af deres hjemmebelysning fra Bekko.dk.

Webshoppen lover 1-2 dages leveringstid på dine lamper, sikker betalingsservice og 30 dages fuld returret på alle produkter.

 

 

Posted in: Lamper Online