LED pærer er fremtidens lyskilde

By:

LED pærer er stille og roligt ved at overtage belysningen i de danske hjem, virksomheder og andre steder. Pærerne er super energi-effektive, og har nu også den helt rigtige lysfarve, som du kender fra glødepærerne.

Der er mange fordele ved at vælge LED pærer. Den mest oplagt er, at der er tale om en ekstremt energisparende lyskilde, og at man faktisk sparer op til 85 procent i forhold til glødepærer. Men desuden har LED pærer ultra lang levetid. De holder fra 10 til 30 år. En LED pære giver en flot og brugbar lysfarve på 2700 kelvin som en glødepære. De fleste LED lyspærer leverandører kan leverer en ensartet kvalitet på alle pærer. Og så fylder pærerne ikke mere end almindelige lyskilder.

Det man skal være opmærksom på, når man køber LED pærer er at det er en dyrere engangsinvestering, men at besparelsen opstår ved at de har en levetid på typisk op til 30 år. Det er dog en god ide at udskifte dine pærer lidt af gangen for ikke at investere for meget på en gang. Via Lampeguru.dk kan du købe Philips LED pærer, der beskrives som de bedste på markedet. Eksempelvis garanterer Philip, at alle LED pærer med samme stregkode har samme lys-farve. Du kan ovenikøbet teste din pære i to uger og levere tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Udvalget hos Lampeguru.dk af Philip LED pærer er meget stort med blandt andet både en lang række standard pære i forskellige prisklassen, men også LED pærer til køleskabe, emhætter, som lineært rør eller også i forskellige farver.

Men det er naturligvis også muligt at købe en LED kampe, hvor LED lyskilden allerede er indbygget eller følger med i form af en pære. Sidstnævnte kan eksempelvis være bloklys med batterier, væglamper og gulvlamper, diverse kæder, bordlamper, armaturer, men også spot med sensor, discolys og meget andet. Muligheder er utrolig mange med LEB belysning.

Posted in: Uncategorized