Ny bolig? Det skal du være opmærksom på

By:

Går du med boligdrømme? Boligdrømme er mange ting. Det kan være, du bor i en lejlighed, som du overvejer at købe og renovere. Det kan også være, du er klar til at flytte i eget hus. Og skal det i så fald være et nyt eller gammelt hus? Måske går du med tanken om at bygge et nyt hus helt fra bunden. Der er mange muligheder for at realisere sine boligdrømme. Men én ting er sikkert, og det er, at det ikke er billigt, uanset om du vælger løsning a, b eller c.

Et gammelt hus kræver ofte en del arbejde, da stilen ikke stemmer overens med, hvad der er moderne i dag, køkkenet er gammelt, vinduerne utætte, og måske er der endda væg-til-væg-tæppe på gulvene. Et nyere hus er ofte lige til at flytte ind i, men det koster til gengæld også væsentlig mere at købe. Og det er langt fra billigt at bygge sit eget hus. Til gengæld får man det helt, som man vil have det.

Gør forarbejdet selv

Hvis du flytter i et gammelt hus, som skal renoveres, kan du sørge for at gøre alt det, du selv kan ordne, før I hyrer håndværkere ind. Lej en mini kran og riv vægge og lofter ned, fæld det store træ i haven, flyt fliser og riv gulvet op, hvis det er det, I har lyst til. Kør det hele på lossepladsen, så det er lige til at gå i gang med arbejdet, når håndværkerne skal til at i gang. Det sparer I mange penge på, da timeprisen for en håndværker typisk er rigtig dyr. Det er altså en god idé at ordne store dele af huset selv, hvis I har tid og overskud til det og gerne vil spare penge.

Posted in: Minikran