Robust og stærkt kulfiber fra HF Industri & Marine

By:

HF Industri & Marine forhandler de bedste kulfiber produkter på markedet. På vores lager har vi blandt andet også kulfiber som er twill vævet samt CBX og UD kulfiber. I vores sortiment finder du også for eksempel et bredt udvalg af kulfiberdug til støbning i høj kvalitet. Lige meget, hvad du skal bruge kulfiber til, så har vi kulfiber materialer og produkter i den bedste kvalitet hos HF Industri & Marine.

Hvorfor investering i kulfiber er en god idé

Det er ingen hemmelighed at kulfiber er et eminent materiale på flere punkter. Det er for eksempel 30-40% lettere end materialet aluminium samtidig med at det er stærkere end stål. Det har et flot udseende og dæmper samtidig vibrationer. Kulfiber kan bruges i flere forskellige sammenhænge som for eksempel i køretøjsproduktion på grund dets fantastiske egenskaber ift. vægt og styrke. Det bruges også i relation med produktion af værktøj og som dele til robotter. Kulfiber er et populært materiale, da det kan øge produktivitet, samtidig med at man sparer penge.

Alt hvad du skal bruge ét sted

Hos HF Industri & Marine finder du alt, hvad du skal bruge indenfor kulfiber samlet ét sted. Udover kulfiber kan du også finde stærke materialer såsom glasfiber, kevlar, peel ply/afrivningsvæv og rulleværktøj. Har du brug for værktøj til skæring eller sakse til maling finder du det også her. Hvis du har brug for vejledning, eller har du spørgsmål til vores produkter eller services, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har et dygtigt team med masser af erfaring, som står klar til at hjælpe dig.