Skru op for trivslen med robuste drikketrug

By:

Alle dyr har brug for adgang til vand. Med robuste og slidstærke drikketrug kan du sørge for at dine dyr har adgang til vand alle døgnets 24 timer. Hos Staldinventar.dk har vi altid et solidt udvalg af drikketrug til både de små dyr og de større kreaturer.

Gør hverdagen nemmere

Hvis du for eksempel har køer eller heste til at gå på marken, så kan du med fordel investere i en af vores større drikketrug, så du ikke skal fylde vand så ofte og derved får en nemmere hverdag. Trugene er nemme at rengøre, hvilket også gør staldarbejdet nemmere for dig.

Trug i alle afskygninger

Hos Staldinventar.dk sælger vi også meget mere end drikketrug. Vi sælger også funktionelle og robuste fodertrug, som kan holde alt fra 12 liter og op til 100 liter foder alt efter, hvad du har brug for. Nogle af vores fodertrug kan købes i en model, så den kan hænges op, hvilket er en fordel til for eksempel fjerkræ. Hvis du har brug for en mere multifunktionel løsning, så har vi også fodertrug, der egner sig godt til at komme med på tur hvad enten det er til dyrskue eller stævne.

Plastik i den bedste kvalitet

Vores drikketrug og fodertrug er af mærket OK Plast, hvilket er et mærke, der laver produkter særligt egnet til dyr. Du kan derfor være sikker på at få et drikketrug eller fodertrug ind ad døren i den bedste kvalitet, hvis du vælger at bestille fra Staldinventar.dk. Har du spørgsmål eller andre henvendelser til vores produkter eller services, så er du mere end velkommen til at kontakte os per telefon eller mail.