Smukke og funktionelle vejrhaner

By:

Hos Malericentralen finder du et solidt udvalg af flotte og funktionelle vejrhaner. En vejrhane viser dig hvilken retning vinden blæser i, men er også en romantisk og æstetisk must-have til din ejendom hvad enten du bor på en gård eller i villa.

Solidt udvalg

I gamle dage var vejrhanen altid formet som en hane, hvilket den ofte stadig er i dag. Dog er man blevet lidt mere kreativ med tiden. Derfor kan du hos Malericentralen finde flere forskellige slags holdbare og flotte vejrhaner. Vi har vejrhaner der henvender sig både til jæger, farmeren og romantikeren samt hesteejeren. Er du eventyrlysten er en vejrhane med et flot sejlskib måske lige sagen. Avler du heste kan en vejrhane med en hest på være en flot måde at symbolisere det. Vi har også vejrhaner med køer på, Amor med sin pil samt en smuk kronhjort. Der er med garanti en vejrhane, der falder i din smag hos Malericentralen.

Holdbare materialer

Vores vejrhaner findes i enten støbejern eller kobber, hvilket begge er holdbare og slidstærke materialer. Vores vejrhaner er robuste og står stærkt år efter år, og kan stå flot imod det danske vind og vejr. Vores små vejrhaner er 29 cm, hvorimod den største måler 93 cm. Jo større en ejendom, du har, jo større en vejrhane anbefaler vi for at det ser flottest ud rent proportionsmæssigt.

Råd og vejledning

Er du i tvivl om, hvilken størrelse vejrhane, der passer bedst til ejendom eller har du andre spørgsmål til produktet eller installation, så er du altid velkommen til at kontakte os via vores hjemmeside eller over telefon. Indtil da kan du i ro og mag gå på opdagelse i vores sortiment fra dit hjem online.