Stort udvalg højbede, plantehegn og sneglehegn

By:

Lyngeshop er en e-mærket godkendt webshop, der huserer mange forskellige produkter inden for højbede, former for plantehegn samt sneglehegn. Derudover har tilbyder de også andet have tilbehør, som f.eks. drivhushylder, der ikke bare lige er til at få fat på i det lokale byggemarked. Samtlige af deres produkter er af en rigtig god kvalitet og kan købes til rimlige priser.

Ydermere har de ofte forskellige former for tilbud på diverse af deres produkter på deres webshop. Her kan der være mange penge at spare, i forhold til den normale pris. Dermed vil du pludselig kunne få meget mere for dine penge eller bruge dine sparende penge på nogle helt andre ting, som du også står og mangler. De udvikler ofte selv nye produkter og fremstiller samt producerer dem helt selv fra bunden af.

God service til alle deres kunder

Lyngeshop er ikke kun en webshop, der sælger produkter til din have, men går også rigtig meget op i, at give en god service til deres kunder, uanset køn og om de har handlet på deres webshop før. Det er ligeledes noget der gør, at deres loyale kunder kommer tilbage for at handle i deres niché webshop og som gør den unik, fremfor i et af de større byggemarkedet. 

De vil altid være at træffe på telefonen mellem kl. 9-17 på almindelige hverdage samt kl. 10-16 om lørdagen på deres telefonnummer: 40 76 53 44. Ydermere kan du få direkte kontakt til dem via deres e-mail: info@lyngeshop.dk.

Du vil som regel kunne forvente svare inden for en eller to hverdage, men blive ikke overrasket over, hvis du allerede får svar samme dag, som du har sendt dem en e-mail, da de stræber efter at svare så hurtigt som muligt på deres kunders spørgsmål. De holder til i Solbjerg, som er i det midtjyske kun få kilometer fra Aarhus. 

Posted in: Lyngeshop