Vestbjerg Epoxygulve er førende eksperter indenfor specielle gulvløsninger

By:

Når det handler om specielle gulvløsninger er Vestbjerg Epoxygulve din førende ekspert. Virksomheden har specialiseret sig i overfladebehandlinger med epoxy polyurethan, acryl og flydemørtel, der giver de stærkeste gulve på markedet.

Vestbjerg Epoxygulve udfører gulvbelægninger for såvel private kunder som for virksomheder, industri, landbrug, institutioner og andre kommunale instanser. Der er som minimum fem års garanti på alle belægning, hvad enten du får et epoxy-, polyurethan- eller stengulv. Alle belægninger udføres naturligvis efter Dansk Byggeris gængse forholdsregler.

Der er selvfølgelig en række ting, du skal overveje inden du vælger, hvilket gulv du vil benytte. Epoxygulv er det stærkeste gulv i branchen. Det er tre gange så stærk som betongulve, og derfor særligt populære i industrien eller andre steder, hvor gulvet bliver ekstra udsat for tunge maskiner eller anden megen daglig trafik og slid. Epoxygulv fås i et utal af farvevarianter og lige præcis som du ønsker det. Også polyurethangulv er udbredt grundet sin store slideevne, stærke belastningsevne og rengøringsvenlige overflade. Gulvet kan blandt andet med fordel bruges i private hjem til børneværelser og køkkener, men også til fitnesscentre, sportshaller, institutioner og lignende.
Stengulv, bestående af små sten der limet sammen, kan fås i mange forskellige farvekombinationer og forskellige stenstørrelser. Denne form for gulv bruges oftest til butikker, boliger, garager, ved udstillinger eller i entreer. Det er faktisk muligt at give dit gulv et mere eksklusivt look blandt andet ved at få integreret et logo, symbol eller lignende i gulvet, således at gulvet har sit helt personlige aftryk. Desuden tilbyder Vestbjerg Epoxygulve udendørs belægning til dine kedelige betonoverflader, så du kan få en smuk og slidstærk udendørsbelægning med en lang levetid.Dette kan være i ​parkeringsområder, på gangstier, på svalegange eller trapper, på din altan eller lignende steder.

Hos Vestbjerg Epoxygulve kan du altid få vejledning og rådgivning, så kan få den rigtige løsning til dit guld og til dit behov.

Posted in: Uncategorized