Den lille festival: Sådan holder du den ansvarligt

By:

De store festivaler er desværre ikke blevet til noget i år, men mange små festivaler har fået lov til at stå trods de uheldige omstændigheder. Men det er ikke bare lige til at holde sådan en festival. Derfor har vi her stablet et par gode råd på benene til dig, der skal afholde festival og søger lidt rådgivning hertil.

Få styr på gæsterne

Ikke alene skal du være god til at få gæsterne til at holde afstand, men du skal også benytte dig af crowd control værktøjer, som kan holde dem samlet under koncerten. Der er mange måder at gøre det på, men det kan eksempelvis være med hegn, så der heller ikke kommer folk ind, som ikke har bestilt billet til showet.

Få hjælp fra frivillige

Langt de fleste store festivaler tilbyder en gratis billet mod, at man arbejder frivilligt på festivalen. Fordi det er særdeles omkostningsfyldt, hvis man skal hente personale til alle festivalens dage, og mange festivaler er kun i stand til at overleve, fordi der er så mange, som tilbyder at arbejde gratis. Samtidig kan det også sikre, at der rent faktisk kommer nogle folk til festivalen.

Husk at rengøre toiletterne

Der er ikke mange ting, som er klammere end festivalstoiletter. Derfor bør du tage en smule ansvar og sikre dig, at det ikke bliver et problem for de mange gæster. Derudover er dårlig hygiejne også ilde set i disse tider, og derfor bør du gøre noget ekstra ud af på din festival. Der skal være nok med håndsprit og afstand på de mange toiletter.

Posted in: Scener