Hos Vægteeksperten finder de butiksvægte til alles behov

By:

I rigtig mange butikker er det nødvendigt med en butiksvægt til at kunne angive en pris på en mængde af en vare. Generelt skal en butiksvægt kunne udføre en hurtig og præcis vejning. Desuden skal den have mulighed for fleksible prisindstillinger, så det er let at ændre prisen og evt. prisintervaller angivet i vægt.

Butiksvægte kan bruges til butikker, hvor der sælges vare som bland-selv-slik, fugt og grøntsager, men kan også være kød eller meget andet. Ofte kan det være essentielt, at butiksvægten er yderst mobil, og have en lille egenvægt, så den er let at flytte rundt i butikken. Det kan nemlig både være mindre grønthandlere og slikbutikker eller store supermarkeder, der har brug for en eller flere butiksvægte. Du skal også let kunne oprette din butiks egne PLU-numre i vægten, så vægten har styr på, hvilken varetype, der bliver vejet. Og så er det yderst essentielt, at vejningen af fødevarerne er yderst præcis, så kunden altid kommer til at betale det rigtige beløb og hverken mere eller mindre.

Hos Vægteksperten har de et stort udvalg af butiksvægte, der matcher de fleste behov. Alle følger naturligvis gældende lovgivning inden for kalibrering af butiksvægte, og der medfølger et certifikat på den korrekte kalibrering, som kan forevises myndighederne efter behov. Med en butiksvægt fra Vægteksperten er du sikret præcis vejning og en brugervenlighed, der gør det let for såvel kunder som ansatte at betjene vægtene.

Eksempler på en butiksvægt er blandt andet en Kern RIB, der har stor hukommelse, brugervenlig overflade og mulighed for verifikation. Den få også med højt display og 20 genvejstaster til forudindtastede priser/enheder. En mulighed er en Ohaus Aviator 500, som er robust og præcis, og lavet i et moderne og ergonomisk design, så den fremstår både elegant, effektiv og let at transportere. Teknologien i denne vægt sikrer en meget præcis vejning og en hurtig databehandling. Men udvalget af butiksvægte er stor hos Vægteksperten og du kan helt sikkert finde noget du skal bruge.

Posted in: Uncategorized