Arbejd med rengøring som vikar

By:

Hos VikarService er vi altid på udkig efter dygtige og kompetente vikarer. Hvis du søger et fleksibelt, men stadig stabilt job indenfor rengøring, så tag endelig et kig på vores hjemmeside og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med at få et dejligt rengøringsjob.

Flere forskellige kompetencer

Vi søger altid folk med forskellige kompetencer. Har du grønne fingre som anlægsgartner, hænderne rigtigt skruet på som tømrer eller murer eller er du bare ferm og dygtig med grønne områder, så tøv endelig ikke med at komme i kontakt med os. Vi søger nemlig vikarer til en bred vifte af opgaver.

Fleksibel og omstillingsparat

Som vikar hos os skal du være omstillingsparat og fleksibel. Du skal også være en, vi kan stole på, og som er mødestabil. Til gengæld har du faste rammer i et troværdigt firma, som går højt op i din trivsel. Derudover har du netop et fleksibelt job, som du kan forme efter dine ønsker og dit skema. Et vikarjob kan være en fantastisk måde at skabe en omskiftelig work/life balance, hvis det er det, du ønsker.

Servicen i top

Som vikar indenfor rengøring eller håndværk, skal du gå op i, at servicen er i top. Vi ser gerne, at du sætter en ære i dit job og leverer et godt resultat. På den måde får du de bedste arbejdsbetingelser og glade kunder, som vender tilbage gang på gang. Du kan arbejde indenfor for eksempel hjemmeservice, eller hos private eller virksomheder eller måske indenfor vinduespolering. Der er altså en bred vifte af jobs, der står og venter på dig. Tag gerne kontakt til os allerede i dag og hør mere om dine muligheder.

Posted in: vikarbureau