De bedste drikkekopper til heste

By:

Adgang til vand er uundværligt for alle væsner på denne jord. Dine heste skal selvfølgelig have adgang til vand på den bedste måde. Drikkekopper til heste fra Staldinventar er af høj kvalitet, som du kan stole på holder i lang tid fremover.

Flere forskellige typer drikkekopper

Hos Staldinventar finder du et godt udvalg af forskellige typer drikkekopper. Du kan blandt andet finde drikkekopper i plast fra det populære mærke La Buvette som kan tilpasses efter behov, rustfrit stål med rørventil, hvor flere dyr kan drikke samtidigt og galvaniseret stål eller støbejern. Der er altså en drikkekop til din stald, alt efter hvad dine og dine hestes behov er. Du kan også finde drikkekopper med og uden rørventiler.

Hold kulden for døren

Det kan både være farligt og irriterende, når vinteren står for døren og drikkekopperne fryser til. Du kan derfor i vores sortiment finde frostfrie drikkekopper, som holder i længere tid, da de netop er frostfri og slipper for slid fra kulden. Frostfrie drikkekopper til heste er eminente til dig, som har dine heste i løsdrift, hvor temperaturen er lavere end i en traditionel stald.

Få gode råd og den rette vejledning

Hos Staldinventar har vi masser af erfaring indenfor staldverdenen, faktisk mere end 30 år. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter, opsætningen af dem eller andre henvendelser. Du kan trygt handle hos os og vide, at de varer du modtager er kvalitetstjekkede og at du kan få glæde af dem år efter år. Gå på opdagelse på vores hjemmeside og se det brede udvalg af staldinventar, der kan optimere dit staldmiljø.

Posted in: staldinventar