En sundere og gladere virksomhed

By:

Når man investerer I sine medarbejdere, betaler det sig altid tilbage. Medarbejdere i trivsel har ofte en højere arbejdsmoral og yder mere. I sådanne omgivelser kan medarbejderne lade deres kreativitet flyde frit og bruge den produktivt.

Arbejdsdagene kan være lange og nogen mere drænende end andre, hvorfor det er vigtigt med et friskt pust i slutningen af dagen. En god måde at implementere dette er ved at vælge en service, der tilbyder Firmafrugt Økologisk.

Ved at få leveret økologisk firmafrugt til jeres arbejdslokaler kan I øge trivslen på arbejdspladsen. I investerer samtidigt i jeres medarbejderes sundhed og sender et budskab om en sund virksomhedsprofil til kommende samarbejdspartnere.

Det er en frugtlevering, som bliver skræddersyet til jeres behov. De er fleksible og kan justere sig efter jeres omskiftelige hverdage, så I aldrig får mere frugt, end I behøver. Det betyder også, at I kan vælge mere frugt til på dage, hvor I får gæster.

Et væld af løsninger

Hvis nogen dage skal have lidt mere ekstra end andre, kan I også tilvælge andre snacks, nødder og bær.

Det er ikke kun sund fornuft men også sund økonomi. Udover at bringe mere energi og motivation til arbejdspladsen, kan det også medvirke til at nedbringe jeres sygefravær. På den måde kommer pengene tilbage i virksomheden.

I kan vælge mellem forskellige løsninger til jeres frugtkasser. Det kan selvfølgelig være økologisk eller almindelig frugt, og så kan det være enkelte basisfrugter eller mere aktuelle frugter fra årstiden.

Det er op til jer at vurdere, hvad I har af behov. Hvis I ønsker at skifte mellem løsningerne, er dette selvfølgelig også muligt.

Undersøg mulighederne for at få frugtlevering til jeres firma allerede i dag.

Posted in: Frugtordning