En ungdomsoplevelse uden lige

By:

Når afslutningen af folkeskolen står for døren, står de unge overfor et væld af valgmuligheder. De unge kan vælge bredt mellem forskellige uddannelsesmuligheder, men en af de langt mest populære er et efterskoleophold. Nogle efterskoler tilbyder også ophold allerede fra 8. klasse og op til 10. klasse.

Et efterskoleophold er en unik mulighed for de unge, der ønsker nye udfordringer såvel fagligt som personligt. Udover de klassiske skolefag tilbyder efterskolerne et unikt fællesskab, en mulighed for at stå på egne ben og spændende valgfag, der kan gøre elevens hobby til et talent.

En af de nyere valgfag er udsprunget af de unges interesse for computerspil. Derfor kan man nu også vælge en efterskole med esport.

Valgfaget fokuserer ikke kun på spillene og spilmanere, men på god opførsel i og udenfor spillene. Der er også fokus på, at de unge får rørt sig og vedligeholder deres fysik.

Fokus på god holdånd

De vil blive undervist af uddannede e-sportsinstruktører samt forskellige gæstelærere. De vil træne jeres taktiske overblik, evnen til at kommunikere klart og tydeligt samt, hvordan man samarbejder som hold.

Efterskolen stiller lækre gamer-computere med alle spillene installeret til rådighed. Du er dog også meget velkommen til at medbringe din egen computer, hvis du foretrækker det.

Målet er at deltage i turneringer i løbet af året, hvor andre efterskolehold også møder op. Derfor opfordrer de også til, at du bruger noget tid på selvtræning.

Du kan koble faget med et andet valgfag såsom musik, fodbold eller noget helt tredje.

I vil primært koncentrere jer om spillene Counter-Strike: Globale Offensive og League of Legends. Der er dog også andre spil til rådighed såsom Rocket League, Fifa, Fortnite og lignende.

Undersøg mulighederne for at komme på en efterskole på esport allerede i dag.

Posted in: Efterskole