Find alt til dine børn hos Babadut.dk

By:

Webshoppen Babadut.dk fører alt du kan forestille dig, at skulle bruge til dine børn. Her finder du alt lige fra madkasser og drikkedunke, over sutteflasker og andet babyudstyr og til høreværn til, når du skal have de små med til koncert. Men også alt andet du kan forestille dig dit barn har brug for. Udvalget er enormt stort, og der tages hele tiden nye varer ind.

Blandt de meget populære produkter hos Babadut.dk er T-shirt og trøjer med budskabet om, at barnet skal være storebror eller storesøster. Kvaliteten er god, og trøjerne er perfekte til at få budskabet ud på en god måde. Findes også i udgaven “Verdens bedste Storebror” til efter den lille nye er kommet til verden, men faktisk også på engelsk.

Et andet populært produkt er en refleksvest til brug i trafikken. Du kan få barnets navn trykt på vesten, der har velcro og elastik i siderne og store lodrette reflekser. Eller hvad med savlesmæk med navn eller andet trykt på. Tre lag med polyester gør den savletæt, og trykket er slidstærkt og holder til både vask og almindelig slitage. Fås i mange forskellige farver. Det er også populært med en navneplakat. Her kan du vælge op til syv ord, der beskriver dit barn. Dette sætte så op på farverig plakat sammen med navnet og fædselsdato. Perfekt fødselsdagsgave eller dåbsgave leveret i en super flot ramme. Lige nu er der tilbud på shoppens håndklæder med navn påtrykt. Det er super bløde håndklæder fra Silenzio og oplagt at tage med, når barnet skal have idræt i skolen eller i den lokale sportsklub. navent er trykt i super blød flock, som næsten føles som velour. 

Men du kan finde masser af andre spændende, flotte og nødvendige produkter via Babadut.dk. Shoppen er familieejet, sætter stor fokus på kundeservice, og glade kunder og svarer altid hurtigt på henvendelser. I øvrigt er alle varer i god kvalitet og du skal ikke være vervøs for dit barns helbred, da alt er uden giftstoffer.

Posted in: Uncategorized