Firmafrugt

By:

Frugt er sundt og øger både velvære og energiniveauet. Derfor er firmafrugt en god måde at bringe noget mere sundhed ind i virksomheden. Der findes i dag et stort udvalg af forskellige leverandører, der tilbyder frugtordninger til virksomheder. Det er dog en god ide, at undersøge, hvor du finder det bedste alternativ til prisen.

Man kan nemt forfalde til at tro, at der ikke er den store forskel på, hvilken virksomhed man vælger til at levere sin frugt – men det er der. Indholdet af frugtkurven varierer nemlig meget fra leverandør til leverandør. Vælger du eksempelvis din nuværende leverandør af mad til også at levere din frugt, så får du med stor sandsynlig blot en standard frugtkurv med de mest velkendte frugter. Dette kan som sådan også være ganske fint, men har du intentioner om at forkæle dine medarbejdere med et mere varieret udvalg, så bør du vælge en leverandør, der har speciale i firmafrugt og frugtordninger. Disse leverandører har langt større fokus på sammensætningen af pakkerne, hvor du også har mulighed for at vælge forskellige typer pakker. Dette sikrer dig, at du hele tiden får frugt, der er bedst i den given årstid, så du løbende hele året får et nyt udvalg af forskellige frugter.

Frugt kan ligeledes være med til at undgå forkølelser og andre sygdomme, da de indeholder meget C-vitamin. Det kan du læse meget mere om her: http://livsstil.tv2.dk/2014-11-30-stor-guide-her-er-vitaminerne-der-giver-dig-energi-i-den-moerke-tid

Frugt på kontoret eller caféen kan også være med til at sende et godt signal, når der kommer kunder på besøg. Derfor bør det overvejes, at vælge en leverandør, der leverer frugten håndpakket i flotte kurve, så det er lige til at stille frem.

Har du en større virksomhed, så kan det være mere praktisk, at du blot modtager en kasse med alt frugt, så du selv kan fordele frugten omkring i virksomheden. Generelt har de gode leverandører et utal af muligheder. Har du eksempelvis fokus på at skabe mere energi hos dine medarbejder, så er det værd at overveje kurve, der indeholder nødder eller pakker der indeholder juice.

Hvis du overvejer at kigge nærmere på nogle leverandører, så kan jeg varmt anbefale Firma-frugt.dk, der tilbyder alle mulighederne og sammensætter frugtkurvene efter jeres behov. Du kan læse meget mere på deres hjemmeside lige her: http://www.firma-frugt.dk/

Posted in: Firmafrugt