Lækre omklædningsskabe

By:

Generelt har Hans Schourup et yderst bredt udvalg af omklædningsskabe, alle designet specielt til professionelle miljøer. Alle omklædningsskabe er gennemført ned til den mindste detalje, med fokus på funktion og design. Mens forbrugerne er aktive på arbejdspladsen eller i sportshallen, skal deres tøj og værdigenstande opbevares forsvarligt. Men omklædningsskabe kan mere end blot, at fungere som praktisk og sikker opbevaring. De rette skabe kan intet mindre også bidrage til et behageligt og funktionelt miljø, hvor alle kan trives. 

Omklædningsskabe er udført i et enkelt og tidløst design, hvilket forbrugeren og forbrugerens omgivelser kan have glæde af i mange år. Generelt føres der skabe i intet mindre end et stort udvalg, så man som forbruger kan vælge det materiale og den stil, der passer bedst ind i ens miljø. Det enkle design gør omklædnings skabene anvendelige i mange forskellige rum og nemme at integrere i den øvrige møblering.  

Hermed træder omklædningsskabene i kraft som et lækkert element til både personalerum, men også i private sammenhænge. Hos Hans Schourup tilbydes forbrugeren alt fra den enkle og billige indretning til den fleksible og kundetilpassede løsning i høj kvalitet og lækkert design. Designets rene linier og spændende farvekombinationer giver mulighed for at skabe et interiør, man ikke forbinder med almindelige garderobeskabsløsninger. Dermed passer omklædningsskabene til den moderne arbejdsplads og henvender sig af denne grund til alle typer brugere.

Gennem årene har Hans Schourup været synonymt med høj kvalitet og god service, alt sammen parametre, hvilket har gjort firmaet til en af de absolut foretrukne leverandører af omklædningsskabe og garderobeløsninger i Danmark. Teknologier og produktionsforbedringer har løbende udviklet sig, hvilket betyder at skabene i dag er langt mere specialiserede end tidligere. Der findes et større udvalg af modeller og overflader kan til- og fravælges, ligesom designet også løbende er mere moderniseret. De tidlige skabe har i dag en karakter af retro, og har sine tilhængere.

De stærke eller rettere sagt skarpe priser er opnået ved ejerskab på hele værdikæden, og dermed står skabene stærkt i konkurrencen. Faktisk har det været muligt, at kunne øge materialetykkelsen på kabinetter og låger, uden at det koster forbrugeren yderligere omkostninger. Hermed bliver omklædningsskabene omtalt: kvalitet til lav pris og har dermed fundet sin berettigelse!

Ikke mindst er omklædningskabene blevet yderst populære og benyttes i stort omfang til det klassiske omklædningsrum på arbejdspladsen, i skolens nyrenoverede og stilrige gymnastisksal, til den professionelle fitnessklub, på lageret i den ellers så travle industrivirksomhed og ellers i hvad man kalder for et vidt omfang i de liberale erhverv, hvilket f.eks. kan optræde hos den lokale tandlæge eller læge, til enten personale eller til brug af kunderne.

Ikke mindst er det blevet et faktum, at alle skabe bliver leveret færdigsamlede og klar til brug, hvilket er inkl. ben samt aflåselige døre med cylinderlås og 2 nøgler.
Her får man dermed altså ikke bare en flad pakke tilsendt som du så kan stå og bakse med for at samle indholdet, i stedet får man som forbruger et stålskab af høj kvalitet og holdbarhed produceret i EU, en kraftig konstruktion fremstillet af helsvejst 0,7 mm stål.

Generelt er der 2 hylder i hver rum og i hver skabsdør er der udluftning i top og bund som giver en god udluftning, hvis der f.eks opbevares fugtig beklædning i skabet. At der er 2 hylder indbygget er Hans Schourup netop 100% sikker på at man som forbruger vil kunne værdsætte skabet, specielt den ekstra nederste hylde, hvilket er ideel til aflægning af tasker, poser eller andre ting der skal opbevares i skabet. Under nederste hylde er der stadivæk god plads til skiftesko og andet fodtøj.
Prikken over i’et er, at skabet har faste indbyggede kroge til ophæng af ens tøj.