Du kan finde din ordstyre eller fordragsholder via Moderator.dk

By:

Leder du efter en spændende foredragsholder eller en ordstyre til din konference eller lignende arrangement? Så er det helt oplagt at lede videre på moderator.dk. Her kan du selv indenfor en kort tidsfrist finde frem til den helt rigtige person, der kan styre eller bidrage til dit arrangement.

Hos moderator.dk finder du et stort udvalg af dygtige og kendte journalister, som kan bookes til bureauet. Og uanset hvor kendte journalisterne er, arbejder de til de faste honorar, som er beskrevet på moderator.dk.

Blandt de kendte journalister, du kan booke hos moderator.dk, kan nævnes Adam Holm, der mange år har været vært på DRs Deadline og blandt andet også har lavet dokumentarfilm om forskellige problemstillinger i Mellemøsten. Clement Kjersgaard har ligeledes i en årrække været vært på DR i en lang række debatprogrammer, er chefredaktør på det storpolitiske magasin RÆSON, og er specielt kendt for at have en tidssvarende formidlingsmetode. Henrik Qvortrup er tidligere og nuværende kommentator på en række medier samt forfatter.  Mikael Kamper er mest kendt som nyhedsvært på TV2, men har generelt mere end 20 års erfaring med kommunikation, journalistik og ledelse, har holdt et meget stort antal foredrag og kurser og er meget efterspurgt som ordstyrer. Mads Brügger har mere end 15 års erfaring som journalist, og har også skrevet en række bøger, der er blevet bestsellere. Han har tidligere været vært på DR2 Deadline, har lavet dokumentarfilm og er nu kanalchef på Radio24syv. Paula Larrain har erfaring fra blandt andet DR og Berlingske, men har siden 2007 arbejdet som selvstændig som blandt andet kampagneleder, undervisere og meget andet.

Udvalget af kendte og mindre kendte journalister er imponerende stort hos moderator.dk. Ganske simpelt det største netværk af sin slags i Danmark. Her kan de forstå dit arrangement og finde den rette person til dit behov. Folkene bag moderator.dk har kendskab til de enkelte journalisters spidskompetencer, og er dermed bedre rustet til at rådgive dig om valg af den rette person.

Posted in: Uncategorized