Tag et år på en efterskole med esport

By:

Er du en af de mange unge, der går op i spil på diverse skærme, så kan du få dig et fantastisk år på en god efterskole med esport. Mange efterskoler har efterhånden taget esporten til sig, og der bliver flere og flere steder brugt energi på dette område. Så hvis du har en passion for esport, så tag et år på en efterskole, hvor der simpelthen undervises i faget.

Et år du aldrig glemmer

Livet på en efterskole er noget helt særligt. Du vil opleve et helt unikt fællesskab, og du vil møde både engagerede lærere og en masse unge mennesker, som du med al sandsynlighed vil dele mange interesser med. Når man er på en efterskole, lærer man at tage ansvar for sig selv og for andre. Man får en god forståelse af, hvad det vil sige at være en del af et fællesskab, hvor man deler både de gode oplevelser og de svære tider. Du vil med andre ord blive modnet på en måde, som ikke ellers ville være mulig. Og på en efterskole med esport kommer du til at dele din passion med andre, og I vil altid have noget at snakke om.

Esport er lærerigt

Der er måske mange voksne, der endnu ikke helt har forstået konceptet esport. Men der er faktisk nogle lærerige elementer ved spillene, som kan udvikle sig til gode kompetencer i andre sammenhænge. Fx er mange af spillene holdspil. De kræver, at man har en stærk kommunikativ sans. På en efterskole med esport kan man være sikker på, at denne sans vil udvikle, når man bliver undervist. Derudover kræver mange spil et stærkt taktisk overblik. Også her kan man få god træning, hvis man tager et år på en efterskole med esport. Det er kompetencer, der er gode at have.

Posted in: Efterskole