Hos Dorch & Danola finder du alt du har brug for af værktøj

By:

Alt inden for elværktøj, håndværktøj, maskiner og tilbehør til industrien finder du i Dorch & Danolas webbutik. Dette både til den professionelle håndværker og til gør-det-selv folket. Her kan du i ro og mag finde frem til det rigtige værktøj for netop dig. Når du handler online via dorchdanola-netbutik.dk kan du sammenligne de enkelte produkter og finde frem til lige præcis det rigtige produkt for dig.

Dorch & Danola, der som virksomhed har rødder helt tilbage til 1931, har hurtig levering, lave priser og god service, når du står og lige mangler det rigtige værktøj eller tilbehør. Shoppen råder over en 1500 kvm stor, flot butik i Odense med lager og udstilling af værktøj og maskiner, hvor du har mulighed for at se og røre ved de mange værktøjsmuligheder. Når du handler hos Dorch & Danola har du adgang til mere end 15.000 forskellige varer, både til industri, til den professionelle håndværker, men også til gør-det-selv manden. Dette omfatter alle de kendte mærker og alt inden for akku maskiner, el-værktøj, håndværktøj, stationære maskiner og tilbehør dertil. Blandt mærker du kan købe via dorchdanola-netbutik.dk kan nævnes Bosch, Carhartt, ESSVE, Fein, Festool, Holzmann, Makita, Milwaukee, Metabo, Protool, Proxxon, Scheppach, TengTools, Tjep, Tormek, men også mange andre. Og har du spørgsmål om værktøj er du altid velkommen til at kontakte Dorch & Danola for at få gode råd og vejledning. De ved simpelthen alt om værktøj.

I webshoppen kan du let og hurtig klikke dig ind i den relevante kategori. Vælger du Akku maskiner finder du i alt i batteridrevet maskiner. I kategorien EL-værktøj finder du professionelle udgaver af de kendte produkttyper til lave priser. I shoppen finder du også en kategori med Belysning & El-artikler, en kategori med Arbejdsbeklædning, sikkerhedssko & handsker, hvor udvalget igen er imponerende, plus kategorier som Bits, bor & hulsave, Fugemasse, lim & tape, Maskiner til metal, Håndværkstøj & værktøj, Billedskærejern, drejejern & tilbehør og sågar også en kategori med Entreprenør maskiner, stiger & stillads samt et sted, hvor du kan købe brugte maskiner. Hos Dorch & Danola ved de alt om værktøj og kan altid fremskaffe det du skal bruge.

Posted in: Uncategorized