Sådan kommer du i gang med at åbne din egen frisørsalon

By:

En væsentlig del af det at være frisør er at have det rigtige udstyr. Du klipper ikke hår med en køkkensaks, og det er der en grund til. En køkkensaks er nemlig ikke lavet til fint hår, men derimod til at klippe gennem tyk plastikemballage og lignende. Derfor er det supervigtigt, at du har noget ordentligt udstyr og gode redskaber i din salon, så kunderne får en god oplevelse og et flot resultat.

Der findes mange frisører derude, og hvis du skal kunne konkurrere med alle de andre, så skal du som minimum have noget godt udstyr.

Går du med en drøm i maven om at blive frisør? Måske endda åbne egen frisørsalon? Så kan du læse med i dette blogindlæg. Der er nemlig nogle ting, du skal have styr på, før du åbner.

Sakse

Gode sakse er helt essentielt for at skabe gode resultater. De skal være skarpe, tynde og ikke mindst ergonomiske, så du ikke får ondt i hånden af at bruge dem – du skal trods alt klippe med dem i mange timer om dagen. Jaguar sakse eller Sibel sakse er gode bud på nogle frisørsakse i høj kvalitet. Hav flere sakse, så du hurtigt kan skifte dem ud, hvis den ene er blevet sløv, og anskaf også en fortyndersaks, så du kan tynde håret i spidserne.

Lokale og inventar

Hvis du ønsker at åbne en salon, kan du enten gøre det hos dig selv eller ude i byen. Placer dig gerne et sted, hvor der er en stor kundebase. Du kan med fordel leje dig ind i et lokale, der tidligere har været salon. Du kan også starte fra bunden, så du kan indrette salonen helt efter dit eget hoved og med alt det bedste inventar.

Posted in: Frisørudstyr