Stilren og tidsløs Toldbod 155 lampe

By:

Leder du efter en stilren lampe og præcis lampe, som med sit simple og elegante udtryk er let anvendelig i adskillige omgivelser? Så er designklassikeren, Toldbod 155, et fantastisk bud. Toldbod 155 lampen er designet af Louis Poulsen og blev lanceret i 2006. Lampen udsender udelukkende et nedadrettet lys, som ved hjælp af en mathvid reflektor-lakering på indersiden, sikrer at lampen udsender et blødt og blændfrit lys. En yderst enkelt og elegant lampe, med funktionalitet og design i højsædet.

Indret hjemmet med Toldbod 155

De mange fremragende designkvaliteter gør Toldbod 155 til en sand klassiker indenfor dansk design. Lampen findes både i sort og aluminiumsfarvet, og er godt beskyttet mod oversprøjtning. Derfor er lampen perfekt til udendørs ophæng. Uanset om du er på udkig efter lys til køkkenet, soveværelset, badeværelset eller udendørs belysning, så er lampen et fantastisk bud. Det enkelte design og klassiske udtryk gør fleksibiliteten enorm, og lampen vil derfor med garanti passe ind i enhver form for indretning og ethvert rum i dit hjem. Med lys kan du skabe stemning både udendørs og indendørs, og en klassisk lampe som denne, vil med garanti glæde mange generationer i flere år frem, med dens tidsløse og elegante udtryk.

Designklassisk belysning i dit hjem

Køb din nye Toldbod 155 lampe hos LuxLight til en god pris, og indret dit hjem, ude eller inde, med smuk og stilren belysning. En lampe som denne emmer af klassisk dansk design og vil med sikkerhed spille en central rolle i din indretning, med sit bløde lys, på diskret og smart vis. Den rette belysning vil med sikkerhed tilføre liv, stemning og funktionalitet til din bolig, som vil løfte din indretning til helt nye højder.

Posted in: Designerlamper